top of page

SUVI KIURU

CROSSFIT/KOULUTUSTAUSTA


Olen seuratoiminnassa ollut mukana ohjaajana teinistä asti ja liikunnanohjauksen peruskursseja suorittanut muiden kurssien lisäksi. Cf ura alkoi Cf Naantalin riveissä vuonna 2013, alusta asti ollut joka vuosi mukana Crossfit openeissa, mutta sen virallisempiin kisoihin ei ole tullut koskaan lähdettyä.

CROSSFITIN MERKITYS ELÄMÄSSÄ

Cf on mahtava harrastus ja mieletön yhteisö - varsinkin meillä Armossa. Se on itsensä haastamista ja voittamista, parasta stressin ja kiireen nollausta! Crossfit oli melko uutta Suomessa ja ihan uutta Naantalissa, kun vuonna 2013 aloitin yhdessä mun miehen kanssa - nyt meidän perheestä treenaa myös tytär. Lajiin hurahdin ihan täysin - takana kaikki mahdolliset ryhmäliikuntalajit - paluuta ei ole. Treeneissä käyn 3-4 kertaa viikossa keskimäärin. 

MILLAINEN OLEN VALMENTAJANA

Tähän osaisi varmaan muut vastata paremmin, uskon olevani selkeä ja kannustava - vaativakin tarvittaessa. Helposti lähestyttävä ja joskus varsin äänekäs.

LEMPILIIKE CROSSFITISSA

Tämä on vaikea valinta ja yhtä ei kyllä pysty edes sanomaan. Rauta on aina <3 Vanhoista inhokeista, kuten ttb ja hspu on tullut hauskoja. Lajin parhaita puolia on monipuolisuus ja mahdollisuus kehittyä jatkuvasti!

TERVEISET HENKILÖLLE, JOKA HARKITSEE CROSSFITIN ALOITTAMISTA

Jos olet edes pohtinut aloittamista, olet oikealla tiellä - seuraava askel on sitten jo boksin ovesta sisään! Laji on huikean monipuolinen, sopii ihan jokaiselle - kunnosta tai iästä riippumatta! Lämpimästi tervetuloa!

MOTTO

Mun elämän suuria oivalluksia on se, että asiat järjestyy aina - poikkeuksetta - aina. Heittäytyminen kannattaa - suoraan syvään päätyyn. Ja jos nyt miettii tätä lajia: rohkeesti sinne omalle epämukavuusalueelle - siellä tapahtuu se kehitys!

 

bottom of page