top of page

MERITUULI KALLIO

CROSSFIT/KOULUTUSTAUSTA


Kävin alkeiskurssin marraskuussa 2013 ja jäin saman tien koukkuun. Ekat kisani oli keväällä 2015 Saksassa (joukkuekisa) ja siitä lähtien olen kisannut kotimaassa ja ulkomailla sekä yksilö-, pari-, että joukkuekisoissa. Paras sijoitus on CrossFit Gamesien kakkossija 45-49 naisissa kesällä 2022. Lisäksi keväällä 2024 suoritin CrossFit level 2-koulutuksen.


CROSSFITIN MERKITYS ELÄMÄSSÄ

Aloitin, koska ystäväni PAKOTTI minut alkeiskurssille. En yhtään olisi halunnut, mutta lupaus piti pitää. No hurahdin siihen malliin, että paluuta ei ollut. Aloin heti treenaamaan 5 kertaa viikossa ja alussa oli mahtavaa, kun kehitys oli niin nopeaa. Urheilutaustani oli yksin lenkkeily, joten paljon on pitänyt oppia! Nykyään treenaan 5 päivänä viikossa, mutta usein kaksi kertaa päivässä. Minulla on oma valmentaja ja treenaan hyvin tavoitteellisesti kaikkeni antaen. CrossFit on korkealla oman elämäni top 10 -listalla. En osaa kuvitella kivempaa harrastusta!

MILLAINEN OLEN VALMENTAJANA

Toivoisin olevani - ja yritän olla kannustava, tsemppaava, innostunut ja helposti lähestyttävä. Tykkään antaa vinkkejä ja uskallan myös sanoa virheellisistä tekniikoista tai no-repeistä!


LEMPILIIKE CROSSFITISSA

Juoksu tottakai, TTB, burpeet, BMU:t
 

TERVEISET HENKILÖLLE, JOKA HARKITSEE CROSSFITIN ALOITTAMISTA

Aloita ihmeessä, mutta varo: voit hurahtaa!
 

MOTTO

Kaikkeen tottuu ja päivät eivät ole veljiä keskenään. 

bottom of page