top of page

HEIDI-MARIA "HEISKA" ALANDER

CROSSFIT/KOULUTUSTAUSTA


Aloitin CrossFitin tammikuussa 2016, ja valmentamaan päädyin loppuvuodesta 2017. On tullut myös kisattua muutamissa yksilökilpailuissa ja joukkuekilpailuissa. Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja (AMK) ja CrossFit level 2-valmentaja.
 

CROSSFITIN MERKITYS ELÄMÄSSÄ

Aloitin crossfitin, kuin voimistelu-ura jäi ja olin vailla harrastusta. Jäin lajiin heti koukkuun ja aloin treenaamaan 3-5 kertaa viikossa. CrossFit on antanut minulle terveellisemmän elämän, hyvän fyysisen kunnon ja läjäpäin uusia ystäviä ja muistoja!
 

MILLAINEN OLEN VALMENTAJANA

Olen valmentajana mielikuvituksellinen, monipuolinen, tarkka tekniikoiden suhteen ja samalla kannustava sekä innostava. Tavoitteenani on, että treeneissä on hauskaa ja samalla opitaan uutta. 

LEMPILIIKE CROSSFITISSA

Rinnalleveto, hyppynaru ja muscle up
 

TERVEISET HENKILÖLLE, JOKA HARKITSEE CROSSFITIN ALOITTAMISTA

Me olemme kaikki täällä salilla aloittaneet jostain. Asiakkaita on todella laidasta laitaan, on nuoria, vanhoja, isoja, pieniä, naisia, miehiä, urheilutaustan omaavia sekä ensimmäisiä kertoja liikkuvia. CrossFit on siitä hieno laji, että jokainen ihminen pystyy suorittamaan tunnilla saman treenin lähtötasosta riippumatta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, katsomaan, kokeilemaan sekä innostumaan. Laita rohkeasti viestiä tai soita minulle, niin jutskaillaan yhdessä lisää!
 
MOTTO

Ainoa huono treeni on se, jota et ikinä tehnyt!

bottom of page