top of page

CrossFit aloitetaan alkeiskurssin kautta, jonka aikana opetellaan kaikki lajissa käytetyt yleisimmät liikkeet ja niiden tekniikat huolellisesti läpi, jotta harjoittelu on jatkossa turvallista ja tehokasta. Samalla CrossFit-henki tulee tutuksi ja saat samanhenkisiä treenikavereita. Alkeiskurssille voi ilmoittautua KUKA VAIN kunto- tai taitotasosta riippumatta. Alkeiskurssi kestää aina 4 viikkoa (8 tapaamista) ja harjoitukset ovat tiistaisin klo  20-21 ja perjantaisin klo 19-20 TAI intensiivimuotoisena viikonlopun verran (la 3 h + su 3,5 h). Mikäli sinulla on jotain kysyttävää alkeiskurssiin liittyen, laita viestiä osoitteeseen info@crossfitarmo.com

“Mitä jos polveni on kipeä tai olkapäässäni on liikerajoitteisuutta?” - Ei haittaa! Keksimme sinulle kyllä AINA korvaavan liikkeen!

“Mitä jos en ole harrastanut mitään moneen vuoteen ja olen ihan rapakunnossa?” - Ei haittaa! Näin moni muukin on aloittanut Crossfit-taipaleensa! Vastoin stereotyyppistä käsitystä ei tarvitse olla lainkaan hyvässä kunnossa aloittaakseen lajin.

“Mitä jos en pääse kaikille alkeiskurssin tunneille?” - Ei haittaa! Yhdeltä tai kahdelta tunnilta voi olla hyvin pois (intensiivikurssilla pitää olla mukana molempina päivinä). Näissä tilanteissa sovitaan valmentajan kanssa yhdessä siitä, miten puuttuvat tunnit käydään läpi.

“Mitä jos minua jännittää tai minulla on jokin muu syy etten uskalla/halua tulla alkeiskurssille?” - No worries! Näissä tilanteissa voit aina soittaa tai laittaa viestiä koutsi Heiskalle. Jutellaan tilanteestasi yhdessä lisää ja löydetään siihen sopiva ratkaisu.

Järjestämme uusia alkeiskursseja aina silloin, kun joukkoomme mahtuu mukaan uusia treenaajia. Meille on tärkeää, että kaikki asiakkaat mahtuvat mukaan tunneille, eikä jonoja synny.

Mikäli olet suorittanut alkeiskurssin jollain muulla salilla tai palaat treeneihin tauolta, olet tervetullut mukaan heti. Laita tässä tapauksessa viestiä
info@crossfitarmo.com ja sovitaan aloittamisesta yhdessä!

Kurssin hinta: 135€, sisältäen alkeiskurrsin + 2 vko treenejä. Alkeiskurssin jälkeen saat tulla kokeilemaan treenejä kahden viikon ajan niin monta kertaa kuin haluat. Varoitus: Saatat jäädä koukkuun!

SEURAAVA ALKEISKURSSIMME JÄRJESTETÄÄN KESÄN JÄLKEEN ELOKUUSSA.

Mikäli haluat kuulla seuraavan alkeiskurssin tarkasta ajankohdasta ensimmäisten joukossa, laita sähköpostia osoitteeseen info@crossfitarmo.com, ja otamme osoitteesi ylös.

bottom of page