top of page

CrossFit Kids on hauskaa ja monipuolista liikuntaa lapsille. Harjoittelu on turvallista ja sopii kaikille lapsille liikuntataustasta huolimatta. CrossFit Kids on myös hyvää oheisharjoittelua ja tukee myös muun liikunnan harrastamista, mikäli lapsella on jokin muukin liikuntaharrastus "päälajina". Mikäli liikuntataustaa ei ole, ovat CrossFit-tunnit hyvä aloitus liikuntaan sekä motoriikan ja fyysisen kunnon tasapuoliseen kehitykseen. Treeneissä harjoittelemme voimisteluliikkeitä renkaissa, tangossa ja köydessä, oman kehon painolla tehtäviä liikkeitä sekä painonnostoliikkeitä ja painoilla tehtäviä liikkeitä kepillä ja kevyillä painoilla.

Lasten tunneilla harjoittelun perustana on ennen kaikkea hauskanpito ja uuden oppiminen! Harjoittelemme lapsen kehitykselle tärkeitä osa-alueita, kuten motorisia perustaitoja ja ryhmässätoimimisen taitoja. Harjoittelu tukee lapsen jokapäiväistä liikkumista ja arkea, on monipuolista, edesauttaa lapsen positiivista suhtautumista liikuntaan ja hyvinvointiin ja antaa hyvän pohjan myös kaikelle muulle urheilulle. Harjoituksissa mm. leikitään ja pelataan, tehdään liikkuvuusharjoitteita, opetellaan painonnoston perusteita, hypitään, roikutaan, pyöritään, kyykätään ja pidetään hauskaa! CrossFit Kids ryhmä on tarkoitettu 1-4 lk lapsille ja tunteja ohjaa valmentaja Heiska ja apukoutseina toimivat Liinu, Santeri ja Emma. 

Treenit ovat keskiviikkoisin klo 17-18.
Treenit alkavat keväisin viikolla 5 ja syksyisin viikolla 34.
Tunnin kesto on aina 60 min. Jokainen tunti sisältää:


- Aloituksen, jossa käydään päivän treenin sisältö läpi
- Lämmittelyn (esim. leikki tai temppurata)
- Tekniikkaharjoituksen päivän liikkeestä (esim. rinnalleveto tai köysikiipeily)
- WODin (mm. samantyyppisiä treenejä joita aikuisetkin tekee, mutta lapselle sopivassa muodossa)
- Loppuverryttelyn tai venyttelyn (esim. peli)

​HINTA: 150€/kausi (16 kertaa). Kurssi maksetaan kerralla sähköpostiin tulevalla laskulla kurssi alettua.

SYKSYN KIDS-RYHMÄÄN ON 2 PAIKKAA VAPAANA!

Mikäli haluatte ilmoittautua kurssille tai olette kiinnostuneita peruutuspaikoista, laittakaa viestiä osoitteeseen info@crossfitarmo.com.

CrossFit Juniors on hauskaa ja monipuolista liikuntaa nuorille. Harjoittelu on turvallista ja sopii kaikille nuorille liikuntataustasta huolimatta. CrossFit Juniors on myös hyvää ja monipuolista oheis-/fysiikkaharjoittelua ja tukee myös muun liikunnan harrastamista, mikäli nuorella on jokin muukin liikuntaharrastus "päälajina". Mikäli liikuntataustaa ei ole, ovat CrossFit-tunnit hyvä aloitus liikuntaan sekä motoriikan ja fyysisen kunnon tasapuoliseen kehitykseen. Treeneissä harjoittelemme voimisteluliikkeitä renkaissa, tangossa ja köydessä, oman kehon painolla tehtäviä liikkeitä sekä painonnostoliikkeitä ja voimanostoliikkeitä ("punttitreeniä") kepillä ja kevyillä painoilla.

Nuorten tunneilla harjoittelun perustana on ennen kaikkea hauskanpito, onnistuminen ja uuden oppiminen! Harjoittelemme fyysisenharjoittelun eri osa-alueita ja ryhmässätoimimisen taitoja. Harjoittelu tukee nuoren jokapäiväistä liikkumista ja arkea, on monipuolista, edesauttaa nuoren positiivista suhtautumista liikuntaan ja hyvinvointiin ja antaa hyvän pohjan myös kaikelle muulle urheilulle. Harjoituksissa mm. leikitään ja pelataan, tehdään liikkuvuusharjoitteita, opetellaan painonnoston perusteita, tutustutaan voimaharjoittelun perusteisiin ja treenataan HIIT-tyyppisiä 5-20 minuutin treenejä! Ero lasten tunteihin on se, että leikki ja peli jäävät vähemmälle, ja voimaharjoittelun alkeet tulevat mukaan kuvioihin. Myös "treeni" osuudet tulevat olemaan hieman pidempiä kuin lasten tunneilla. Kurssille ovat tervetulleita 5-8 lk nuoret. CrossFit Juniors tunteja ohjaa torstaisin valmentaja Heiska ja sunnuntaisin valmentaja Jarno.

Treenit ovat torstaisin klo 18:30-19:30 ja sunnuntaisin klo 15-16.

Treenit alkavat keväisin viikolla 5 ja syksyisin viikolla 34. Osallistua voi toiseen, tai molempiin ryhmiin.

Tunnin kesto on aina 60 min. Jokainen tunti sisältää:

- Aloituksen, jossa käydään päivän treenin sisältö läpi
- Lämmittelyn
- Tekniikka-/voimaharjoituksen päivän liikkeestä (esim. kyykky tai köysikiipeily)
- Treenin (mm. samantyyppisiä treenejä joita aikuisetkin tekee, mutta nuorille sopivassa muodossa)
- Loppuverryttelyn tai venyttelyn (esim. peli/venyttely)

Jos sinulla on mitä vain kysyttävää CrossFit Junioreihin liittyen, laita rohkeasti viestiä osoitteeseen info@crossfitarmo.com.

​HINTA: 150€/kausi (16 kertaa). Mikäli treenaa sekä to että su ryhmässä, on hinta 250€/kausi. Kurssi maksetaan kerralla sähköpostiin tulevalla laskulla kurssi alettua.

SYKSYN TORSTAIN JUNIORS-RYHMÄ ON TÄYNNÄ!

SYKSYN SUNNUNTAIN JUNIORS-RYHMÄÄN ON 3 PAIKKAA VAPAANA!

Mikäli haluatte ilmoittautua kurssille tai olette kiinnostuneita peruutuspaikoista, laittakaa viestiä osoitteeseen info@crossfitarmo.com.

bottom of page