top of page

CrossFit Armo naantalilais-raisiolainen CrossFit-sali, joka perustettiin Naantaliin elokuussa 2020. Huhtikuussa 2021 Armo muutti suurempiin tiloihin Raisioon Huuhkajantielle. Armo on yhden intohimoisen liikunta-alan ammattilaisen ja yrittäjän, loistavien valmentajien sekä mahtavien asiakkaiden näköinen boxi jossa tekemisessä keskitytään ennen kaikkea laatuun, turvallisuuteen, monipuolisuuteen sekä motivoivaan, kannustavaan ja rentoon ilmapiiriin. Meidän motivaatiomme on saada sinut oppimaan uutta, kehittymään, onnistumaan ja nauttimaan harrastuksestasi!

Treenit toteutetaan aina pienryhmissä (max 16 hlö), joten valmennus takaa sen, että jokainen saa treenistä henkilökohtaista ohjausta ja maksimaalisen hyödyn irti.

Tunnit eivät ole yksinäistä puurtamista vaan porukalla tekemistä. Näin kaikki saavat treenistä enemmän irti! Boxilla jokainen tuntee toisensa nimeltä ja yläfemmat lentelevät treenien jälkeen. Treenien lisäksi salilla järjestetään mm. salikisoja ja yhteisiä illanviettoja. Me emme ole vain kuntosali tai ryhmäliikuntatunti, me olemme yhteisö, sinun toinen perheesi!

CrossFit aloitetaan neljän viikon mittaisen alkeiskurssin kautta, jonka aikana opetellaan kaikki lajissa käytetyt yleisimmät liikkeet ja niiden tekniikat huolellisesti läpi, jotta harjoittelu on jatkossa turvallista ja tehokasta. Samalla CrossFit-henki tulee tutuksi ja saat samanhenkisiä treenikavereita. Lue lisää alkeiskurssista “Aloittaminen” välilehdeltä.

CrossFit harjoittelu on hauskaa, vaihtelevaa ja monipuolista. Se kehittää monia fyysisiä osa-alueita kuten voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, räjähtävyyttä ja koordinaatiota. Fyysisen kehityksen lisäksi CrossFit kehittää psyykkistä jaksamista sekä mielen lujuutta. Harjoittelun perustana on ihmiselle luontaiset, toiminnalliset liikkeet kuten kyykyt, maastavedot ja punnerrukset. Treeneissä yhdistellään tangolla tehtäviä liikkeitä kuten kyykkyjä ja rinnallevetoja, kehonpainoliikkeitä kuten punnerruksia ja burpeita sekä voimistelua ja aerobista kuntoa kehittäviä harjoitteita kuten leuanvetoja ja soutua. Jokainen harjoittelee itseään varten, mutta yhteisöllisyys ja ryhmähenki ovat iso osa CrossFit-harjoittelua, minkä johdosta teemme treenejä välillä myös tiimeissä. 

 

CrossFit-harjoittelussa on sitä jotain, mikä vie mukanaan ja jota ei voi selittää – se on koettava itse!

 

CrossFit-harjoittelu on harjoitusmenetelmä joka rakentuu korkealla intensiteetillä suoritettaviin ja jatkuvasti vaihteleviin toiminnallisiin liikkeisiin. Harjoittelu on tehokasta, hauskaa ja poikkeuksellisen yhteisöllistä. Osa harjoituksista tehdään aikaa vastaan, joista osa mahdollisimman nopeasti tai mahdollisimman monta toistoa tietyssä ajassa. Mukaan mahtuu myös puhdasta voima- ja taitoharjoittelua. Harjoitusten vaihtelevuus sekä ohjelmointi ovat monipuolisen kehittymisen kannalta välttämättömiä. Jokaisella treenillä on tarkoitus ja se kehittää sinua kokonaisvaltaisesti kohti tavoitettasi.

Tekniikka on tekemisen ydin ja sitä harjoitellaan paljon. Hyvän tekniikan avulla vältetään loukkaantumiset sekä maksimoidaan kehitys. Kun oppii oikean tekniikan, saa enemmän irti harjoituksista ja itsestä.

Laji sopii kaikenikäisille, -kuntoisille ja -kokoisille sukupuolesta, taito- tai lähtötasosta riippumatta. CrossFit Armossa treenaa harrastajia 16-vuotiaista aina yli 60-vuotiaisiin asti. Lupaamme, että voit tulla huoletta mukaan ja tulet kehittymään kanssamme aloitustasostasi riippumatta!

 

“Mitä jos en ole harrastanut mitään moneen vuoteen ja olen ihan rapakunnossa?” - Ei haittaa! Näin moni muukin on aloittanut CrossFit-taipaleensa! 

bottom of page