top of page

MIRKKA MARJAK

CROSSFIT/KOULUTUSTAUSTA


CrossFitin alkeiskurssin kävin n. vuonna 2012. Silloin en vielä päässyt lajiin kiinni säännöllisesti, mutta nyt vuoden 2020 kesästä asti olen ollut aktiivisesti CrossFitin parissa. Olen kouluttautunut Spartan Academyn toiminnallisen harjoittelun Personal Traineriksi sekä mobility ohjaajaksi. Lisäksi olen Trainer4you lisensoitu ravintovalmentaja. 


CROSSFITIN MERKITYS ELÄMÄSSÄ

Tie CrossFitin pariin takaisin tuli, kun halusin kuntosalitreenien vaihteluksi jotain uutta. Olin treenannut muutaman vuoden enemmän toiminnallisen harjoittelun parissa ja halusin päästä kehittymään ja treenaamaan erityisesti levytangolla tehtäviä liikkeitä. 
CrossFitin monipuolisuus vei mukanaan. Itsensä ylittäminen on ihan parasta lajissa. CrossFitin rinnalla tykkään myös tehdä voimaharjoittelua. Treeniä tulee 3-5 kertaa viikkoon. 

MILLAINEN OLEN VALMENTAJANA

Haluan, että valmennettava kokee onnistumisen tunteita. Olen kannustava, mutta myös tarkka ja korjaan mikäli näen virheellistä tekniikkaa. Huomioin myös yksilölliset erot. Treenaaminen ei saa olla liian vakavaa!


LEMPILIIKE CROSSFITISSA

Tempaus, rinnalleveto ja kyykky.
 

TERVEISET HENKILÖLLE, JOKA HARKITSEE CROSSFITIN ALOITTAMISTA

Ensimmäisen askeleen ottaminen on usein haastavin, mutta myös palkitsee. CrossFit sopii ihan kaikille. Liikkeitä voi aina soveltaa ja on vaihtoehtoja, jos jotain ei voi/pysty tekemään. Laji on todella monipuolinen eli jokaiselle jotakin. Armon yhteisöllisyys on aivan huikea ja tänne on helppo tulla. Oli kuin olisi kotiin tullut, kun itse aloitin! 
Tuu mukaan!
 

MOTTO

Progress, not perfection!

bottom of page