top of page

LAURI LEINO

CROSSFIT/KOULUTUSTAUSTA


Olen aloittanut CrossFitin elokuussa 2017. CrossFit Level 1 -valmentajakurssin kävin toukokuussa 2019 ja valmennuskokemusta olen kerryttänyt siitä asti. Kilpaillut olen Turun tuomiopäivässä 2019, sekä muutamissa yhteisökisoissa.

CROSSFITIN MERKITYS ELÄMÄSSÄ

Omaan monipuolisen urheilutaustan mutta olin pitkään sitä mieltä ettei CrossFit ole minulle tarkoitettu harjoittelumuoto. Vaimoni sai kuitenkin taivuteltua minut on-ramp kurssille ja tämän jälkeen laji vei mukanaan. Nykyään CrossFit on minulle elämäntapa.

CrossFit oli minulle pari vuotta hyvää harjoittelua jalkapalloharrastuksen tukena, mutta sitemmin jalkapallo jäi tauolle ja olen panostanut enemmän CrossFit -harjoitteluun. 

Tavoitteena minulla on jatkaa kehittymistä niin pitkään kuin mahdollista. Treenikertoja kertyy 3-5/vko.

MILLAINEN OLEN VALMENTAJANA

Valmentajana olen varmaankin melko tiukkalinjainen, mutta kannustava (huumoria unohtamatta). Haluan valmentajana auttaa tekniikoissa ja taktiikoissa mahdollisimman hyvin, jotta treeneistä saadaan aina paras mahdollinen hyöty irti. 

LEMPILIIKE CROSSFITISSA

Ring Muscle-up ja lisäksi pitkän miehen liikepaketti: köysi, soutu ja wall ball.

TERVEISET HENKILÖLLE, JOKA HARKITSEE CROSSFITIN ALOITTAMISTA

CrossFit on tarkoitettu kaikille jotka haluavat haastaa ja voittaa itsensä. Kuka tahansa laji- tai kuntotaustasta huolimatta pystyy aloittamaan ja harrastamaan lajia, koska tasonmittarina toimit sinä itse.

MOTTO

You have to earn your right to be lazy.

bottom of page