top of page

HANNA-MARI "HANSKI" ALANDER

CROSSFIT/KOULUTUSTAUSTA


Olen harrastanut CrossFitia vuodesta 2016 lähtien. Kolmesti olen päässyt kisaamaan; Hakunila Battle parikisaan 08/2019, LinnaMasters yksilökisaan 12/2019 ja toiminnallisen uhreilun SM-kisaan 5/2022.
 
CROSSFITIN MERKITYS ELÄMÄSSÄ

Crossfit on minulle elämäntapa ja harrastus nro 1. Aloitin lajin tyttäreni kanssa samalla onrampilla erään ystävän suosituksesta ja jäin heti koukkuun. Käyn wodeilla noin  3-4 kertaa viikossa. Lisäksi teen juoksu-, kävely- ja pyörälenkkejä. Crossfit on hyvin kokonaisvaltaista treeniä ja kasvattaa mielestäni hyvin sekä fyysistä että psyykkistä kuntoa. Laji on antanut minulle uusia ystäviä ja unohtumattomia kokemuksia niin treeneissä kuin kisoissa. Pidän myös lajin yhteisöllisyydestä ja boximme rennosta ja toisia kannustavasta hengestä. CrossFit rohkaisee kokeilemaan omia rajoja. On myös motivoivaa huomata oppivansa uusia juttuja 50+ iästä huolimatta.

MINÄ VALMENTAJANA

Valmentajana olen vielä suhteellisen kokematon, mutta mielestäni rento ja tarkka tekniikoiden suhteen.

LEMPILIIKE CROSSFITISSA

Lempiliikkeitä on paljon,  erityisesti kippileuat, tuplanaruhypyt, ja käsipainoilla tehtävät liikkeet (tempaus, devils press). Helpompi olisi kylläkin luetella inhokit.

TERVEISET HENKILÖLLE, JOKA HARKITSEE CROSSFITIN ALOITTAMISTA

Meillä on pieni ja symppis boxi ja valmentajat, mahtava treeniporukka, välitön ja rento tunnelma ja kaikki tuntevat itsensä tervetulleiksi ikään kokoon tai kuntoon katsomatta. Vahva suositus kaikille jotka harkitsevat kuntoilun aloittamista!

MOTTO

Mistä liikkeestä vähiten pidät sitä eniten tarvitset.

bottom of page